pátek 19. února 2021

Netflix: Tipy na seriály a filmy

V dnešním článku bych vám ráda představila pár mých tipů na filmy a seriály, které si můžete pustit na Netflixu. Chápu, že takovýchto tipů najdete všude spoustu, proto jsem vybrala ty z nich, které nejsou úplně mainstream a možná jste je na Netflixu přehlédli. Tak jdeme na to..

Russian Doll


Nadia slaví své 36. narozeniny, které slaví v newyorksém bytě svých kamarádek. Ještě ten večer jí srazí taxík, ale místo smrti se však vrací do toho samého bytu na svou oslavu. Za velmi krátkou dobu umře ještě několikrát, ale pokaždé se vrátí na to samé místo. Zažívá tak ten samý večer několikrát po sobě a snaží se zjistit, jak z této situace ven.

Tenkrát Poprvé


Oddechový seriál popisující jaké to je, být američanka indického původu.

Americká  vražda: Rodina odvedle


Film, který je zajímavý hlavně tím, že jde o pravdivý příběh a celý film se skládá z autentických záběrů (záběru z domovních a policejních kamer), které dokumentují zmizení Shannon Wattsové a jejich dětí.

Good Place


Oddechový seriál zasazen do posmrtného života, kde jsou lidé po smrti posláni buď na "Dobré místo" nebo "Špatné místo". Záleží na tom, jak se chovali na Zemi a kolik kladných bodů získali. 

Elita


Španělský seriál, ve kterém můžete zahlédnout spoustu herců, kteří hráli i v La Casa de Papel. Tři studenti z chudých poměrů nastoupí na prestižní školu a jejich střed s bohatými vrstevníky skončí vraždou.

1 komentář:

  1. Ani jeden z těchto pořadů neznám. Láká mě ta Russian doll, tak na ni asi mrknu. Děkuji za tip! 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat